Tandarts

Sanne van Groningen

“Het leveren van kwaliteit en het creëren van een prettige sfeer staan voor mij hoog op mijn prioriteitenlijst.”

Wie ben ik?

Al van kinds af aan wilde ik later in de gezondheidszorg werken en ik kwam er al vroeg achter op mijn 11de dat het beroep tandarts mij het meeste aansprak. Ik ben in 2006 gestart aan de opleiding tandheelkunde aan de ACTA in Amsterdam waar ik in 2012 ben afgestudeerd als tandarts. Sindsdien heb ik in diverse praktijken gewerkt, onder andere in Amsterdam, Den Haag, Baarn, Beverwijk en nu per 1 december 2023 bij Tandstad in Almere.

De afgelopen jaren heb ik een voorliefde ontwikkeld voor de esthetische tandheelkunde waar ik mijn perfectionisme en energie goed in kwijt kan. Daarnaast vind ik de diversiteit aan mijn beroep ontzettend leuk; het behandelen van jong tot oud, de verschillende soorten behandelingen en het oplossingsgericht te werk gaan.

Ik vind het belangrijk dat patiënten zich veilig en vertrouwd voelen en dat we samen ervoor zorgen dat het gebit gezond is en blijft. Samen met het team van Tandstad help ik u graag om dit mogelijk te maken.

Benieuwd naar mijn collega’s?