Inschrijven

Wilt u graag patiënt bij ons worden? Schrijf u dan hier in.

Aanmelden

Voor aanmelding bij onze tandartsen vragen wij u om zelf het tandheelkundig dossier op te vragen bij uw vorige tandarts. Naar aanleiding van uw aanmelding krijgt u een bevestigingsmail met verdere instructies. Hierna kunt u bellen met de receptie voor het maken van een intake-afspraak. Wanneer de intake voor beide partijen als succesvol wordt ervaren, vindt de inschrijving bij Tandstad plaats.

Tijdens de intake met de tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus wordt er met u gekeken naar de behoeften en wensen met betrekking tot uw gebit. Hierna volgt een inspectie van uw mond en indien wij niet over recente röntgenfoto’s beschikken worden deze gemaakt. Wanneer nodig kan na dit onderzoek een behandelplan met begroting door de tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus worden opgesteld.

U kunt zich aanmelden als patiënt via onderstaand formulier. Tevens vragen wij u onderaan deze pagina de gezondheidsvragenlijst te downloaden, in te vullen en uitgeprint mee te nemen naar het intakegesprek.

Gezondheidsvragenlijst

Graag het onderstaande formulier invullen en bij de eerste afspraak meenemen.