Tandarts

Quirine Oomen

“Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken aan jullie gezonde en stralende glimlachen!

Wie ben ik?

Ik ben Quirine Oomen, een algemeen tandarts met een passie voor persoonlijke zorg en een gezonde glimlach. Het contact met mijn patiënten en de afwisseling in behandelingen zijn voor mij de drijvende kracht achter mijn enthousiasme. Samenwerken in een energiek en dynamisch team geeft me de energie die ik nodig heb!

Mijn benadering van tandheelkundige zorg draait om jou – jouw wensen, jouw behoeften en jouw lange-termijn mondgezondheid. Ik geloof dat elke behandeling maatwerk moet zijn, afgestemd op wat het beste is voor jou. Maar het gaat niet alleen om het hier en nu; ik hecht enorm veel waarde aan het behouden van een gezonde mond op de lange termijn.

Een behandeling is pas echt effectief als je er volledig achter staat. Daarom neem ik de tijd om elke stap duidelijk en begrijpelijk uit te leggen. Wat er ook gaande is in je mond, je zult altijd weten wat er gebeurt en waarom. Mijn geduld, empathie en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, zelfs als tandheelkunde niet je favoriete bezigheid is.

Naast mijn passie voor tandheelkunde heb ik ook nog andere interesses. Ik woon in het prachtige Huizen en je kunt me regelmatig vinden op de bootcamp. Daarnaast gaat mijn hart sneller kloppen van interieur en mode, en geniet ik van gezellige avonden met mijn vriendinnen.

Benieuwd naar mijn collega’s?