Preventie assistent

Miranda Willemse

“Stralend glimlachen, vanaf het prille begin tot…. ! Samen werken we aan een gezond gebit.”

Wie ben ik?

Ik werk al een flink deel van mijn leven in de tandheelkunde.Mijn eerste werkplek was op de afdeling parodontologie en implantologie. Eerst in Amsterdam, en later in Tandstad in de Paro praktijk Almere. Daar ben ik geschoold in assisteren bij uitgebreide ingrepen en technische hoogstandjes.

In aansluiting daarop ben ik assistente geworden in algemene tandheelkunde, ook in Tandstad. Daarnaast volgde ik in 2020 ook de opleiding tot Preventie Assistente.

Ik word er blij van om me telkens meer te ontwikkelen. Het werken met kinderen en vooral preventie van tandheelkundige problemen vind ik belangrijk en prettig. Ik heb maar al te vaak gezien waar het toe kan leiden als het misgaat. Mijn taak is dan ook het voorkomen van gebitsproblemen en het aanleren van tandheelkundig gezond gedrag. En juist bij kinderen is dat van groot belang.

Tandstad is daarvoor een heerlijke werkplek. We hebben een prachtig samenwerkingsverband en iedereen is een onderdeel in het grote geheel: mensen tandheelkundig optimaal begeleiden en helpen. Ik geniet ervan om mij ten volle in te zetten om daarin te helpen. Daarbij houd ik ervan om ontspannen en met een glimlach te werken. Tenslotte krijgen we maar een keer een gaaf gebit en is het van belang dat zo lang mogelijk zo te houden.

Mocht je vragen hebben of contact willen opnemen, aarzel dan niet om dat te doen!

Benieuwd naar mijn collega’s?