Tandarts

Michiel Stevens

“Nu doe ik wat ik echt leuk vind, mensen helpen”

Wie ben ik?

Na mijn studie Economie belandde ik in het bedrijfsleven. Dat was een leerzame tijd maar ik miste het werken met mijn handen, iets doen voor mensen.

Daarom gooide ik op mijn 36ste het roer om en ging weer full time tandheelkunde studeren aan de UVA in Amsterdam.  De beste beslissing ooit. Want nu doe ik werk wat ik echt leuk vind en daar haal ik veel voldoening uit. Het dagelijkse werk met patiënten geeft mij energie en aan het einde van de dag voel ik me tevreden als ik weet dat ik patiënten echt heb kunnen helpen.

Na mijn studie heb ik bij diverse praktijken gewerkt o.a. in Almere, Huizen en Harderwijk. Toen werd het tijd voor een vast plek en op dat moment kwam Tandstad op mijn pad. Een fantastische en inspirerende werkplek. Hier werk ik samen met een bevlogen en professioneel team waardoor mijn vak nog meer inhoud krijgt. Samen zorgen we ervoor dat we elkaar scherp houden. Iedereen met zijn of haar eigen expertise.  Zo heb ik veel affiniteit met digitale technieken bij uitgebreide reconstructies na slijtage en wortelkanaalbehandelingen. Maar de dagelijkse controles zijn de basis van ons werk en zeer belangrijk, het maken van een op maat behandelplan vind ik elke keer weer een inspiratie. Dat ik dat samen met mijn collega tandartsen, assistentes, receptionistes, onze mondhygiënisten en ons hoogstaande tandtechnische laboratorium kan uitvoeren zorgt ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk fiets.

Ik woon in Muiderberg met mijn vrouw en onze twee kinderen.

Benieuwd naar mijn collega’s?