Tandarts

Leslie Elenbaas

“Tandarts zijn” dat is iets dat volgens mij in mijn bloed zit. Dat gaat verder dan alleen zorg, het is zorgen vóór. En ook dat de mensen zich geen zorgen hoeven maken.

Wie ben ik?

Het moment waarop ik voor het eerst bedacht dat ik tandarts wilde worden, herinner ik me niet precies. Maar het is erg lang geleden en deze gedachte heb ik altijd vastgehouden. In 2011 ben ik dan ook gestart met de opleiding tandheelkunde aan het ACTA in Amsterdam.

Na mijn studie ben ik in twee verschillende praktijken gaan werken, waaronder Tandstad. Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte was ik enthousiast en voelde ik me welkom. Dat gevoel hoop ik ook door te geven aan iedereen die mijn behandelkamer binnenstapt. 

De precisie van het vak, de diversiteit in patiënten en behandelingen maken dat ik dit werk met veel plezier doe. Naast mijn werk in de praktijk, ben ik actief binnen de KNMT (de beroepsvereniging voor tandartsen) en het ACTA (de opleiding tandheelkunde Amsterdam).

Mijn specifieke interessegebied ligt in de endodontologie (wortelkanaalbehandeling), hierin ga ik mijzelf de komende jaren nog verder ontwikkelen. Ik hoop u te mogen ontmoeten in de praktijk.

Benieuwd naar mijn collega’s?