Mondhygiënist 

Kirsten Dijkema

Aarzel niet om een afspraak met mij te maken. Samen kunnen we werken aan een optimale mondgezondheid en een stralend gebit

Wie ben ik?

Ik neem graag even de tijd om mezelf aan u voor te stellen. Van 2004 tot 2008 heb ik de vierjarige opleiding mondzorgkunde gevolgd aan de hogeschool Inholland in Amsterdam. 

Na het behalen van mijn diploma heb ik van 2008 tot 2011 gewerkt in een mondhygiëne praktijk in Amsterdam. Ondanks de voldoening die ik uit mijn werk haalde, miste ik het directe contact met tandartscollega’s. Daarom besloot ik in 2011 om het team bij Tandstad te versterken. Ik vind het fijn om goed de tijd te nemen voor mijn behandelingen. En daardoor mensen van hun klachten af te helpen of juist problemen voor te zijn. 

Een andere belangrijke taak voor mij is het verstrekken van goed advies voor mondverzorging. Het winnen van het vertrouwen van de patiënten en het geruststellen van mensen met angst voor tandheelkundige behandelingen zijn uitdagingen die ik graag aanga. Bij Tandstad bevinden zich verschillende zorgdisciplines onder één dak, wat niet alleen praktisch is voor de patiënt, maar ook voor mij als mondhygiënist. Dit maakt overleg met collega’s eenvoudig en effectief.

Ik haal heel veel voldoening uit mijn werk als ik zie dat de patiënt tevreden en met een schoon gebit de praktijk verlaat. Ik zet me in om ervoor te zorgen dat uw mondgezondheid op het hoogste niveau is en dat u met een stralende glimlach de praktijk verlaat. 

Benieuwd naar mijn collega’s?