Mondhygiënist 

Kaja Sauren

Hopelijk zie ik u snel, want voor een mooie en gezonde lach komt u bij mij en met een stralende lach gaat u weer weg.

Wie ben ik?

Wellicht dat u mij al herkent, ik ben al vanaf 2015 in tandstad actief. Voor wie nieuw is: welkom!

In 2015 ben ik begonnen als stagiaire tandartsassistente bij Tandstad. Nadat ik mijn opleiding tandartsassistente versneld heb afgerond, ben ik gaan werken bij Tandstad als assistente. Maar toch voelde ik dat ik meer wilde gaan leren en nog meer uitdaging zocht.

In 2018 begon ik met de studie mondzorgkunde aan de hogeschool Inholland in Amsterdam. Tijdens mijn studie ben ik altijd blijven werken bij Tandstad als assistente, baliemedewerkster en preventie-assistente. Na mijn studie kon en wilde ik dan ook geen afscheid nemen van Tandstad

Ik werk graag in een team dat streeft naar de beste zorg voor haar patiënten en waarbij kwaliteit hoog in de vandaal staat. Het sluit ook aan bij mijn visie over mondgezondheid. Samen met u zorgen we voor een goede en gezonde mond. Dat is van belang omdat de mondgezondheid een grote relatie heeft met uw algehele gezondheid.

Werken met mensen en met mijn handen is voor mij een perfecte combinatie. Ik vind het belangrijk dat u op uw gemak bent; ik zorg dat ik de tijd voor u neem, naar u luister en rekening hou met uw wensen.

Benieuwd naar mijn collega’s?