Tandarts

Jia Jun Zhu

Ik streef ernaar om elke dag weer een betere tandarts te worden en mijn patiënten zo goed en eerlijk mogelijk te helpen.

Wie ben ik?

Ik ben Jia Jun Zhu, werkzaam als tandarts bij Tandstad. Mensen omschrijven mij als geduldig, sociaal en vriendelijk van karakter. Mijn benadering bij patiënten is rustig en ik hecht veel waarde aan het creëren van een ontspannen sfeer in de behandelkamer. Daarnaast hoop ik een steentje te kunnen bijdragen aan het verbeteren of behouden van de levenskwaliteit van mensen door een mooie, gezonde lach!

Met veel plezier en enthousiasme beoefen ik mijn vak als tandarts. Het mooie aan het werken als tandarts vind ik de veelzijdigheid van het vak. De samenkomst van wetenschappelijke kennis, de omgang met mensen uit alle lagen van de samenleving, het helpen van gezonde, zieke, jonge of oudere mensen en het vakwerk dat uitgevoerd wordt met de handen zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

Ik hecht er waarde aan om samen met mijn patiënt verschillende mogelijkheden te bespreken en mijn patiënten goed te informeren, zodat de patiënt zelf een weloverwogen beslissing kan maken, waar hij/zij zelf ook achter staat.

Zelf ben ik erg gedreven in mijn vak en het is mijn persoonlijke doel om mijzelf als tandarts constant verder te blijven ontwikkelen. Hiervoor volg ik nascholingscursussen in diverse deelgebieden van de tandheelkunde en houd ik mijn kennis up-to-date door middel van de meest recente wetenschappelijke literatuur en richtlijnen.

Benieuwd naar mijn collega’s?