Mondhygiënist 

Jay-Ar Felipe

“Ik kijk ernaar uit om u te helpen uw mondgezondheid te optimaliseren”

Wie ben ik?

Ik wil graag een moment nemen om mezelf voor te stellen en mijn toewijding aan de zorg met u te delen. Sinds mijn middelbareschooltijd leek het mij leuk om in de zorg te werken en anderen te helpen. Ik word er blij van anderen te helpen. Wat is er nu beter dan patiënten te begeleiden naar een optimale mondgezondheid? Want een gezonde mond weerspiegelt op zijn beurt de algehele gezondheid. Dit gaat verder dan alleen en stralende glimlach. 

Tijdens de opleiding heb ik stagegelopen bij Paro Almere, de parodontologieafdeling, die toen nog gevestigd was in Tandstad. Na het behalen van mijn diploma in 2015 heb ik daar nog anderhalf jaar gewerkt. Daarnaast heb ik uitgebreide ervaring opgedaan in diverse tandartspraktijken.

Het is geweldig om deel uit te maken van een team met verschillende specialisten, elk met hun eigen expertise. Hierdoor kan ik niet alleen mijn kennis, maar leer ik ook meer over het vak. Ik voel een sterke affiniteit met parodontologie, wat gaat over het gezond maken en houden van tandvlees en steunweefsels. 

Als ik streeft naar een gezond gebit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laten we een afspraak maken en samen aan de slag gaan. 

Benieuwd naar mijn collega’s?