Paropreventie-assistent 

Irene Sminia

Glimlach Garantie: wees gerust ik neem de tijd voor jouw gebit! Van jong tot oud, een ontspannen aanpak voor een stralende lach.”

Wie ben ik?

Ik neem graag de tijd om mezelf voor te stellen en mijn pad naar de tandheelkunde met u te delen. In 1989 verhuisden we naar Almere, en op dat moment had ik net afscheid genomen van mijn baan in de kapperswereld vanwege knieproblemen. Toevallig kwam ik in contact met tandtechnische laboratorium in Tandstad. Daar heb ik jarenlang met veel plezier gewerkt en mijn creatieve kant verder ontwikkeld. Desondanks miste ik het om met mensen te werken en hen te behandelen. Vooral het aspect van interactie.

Toen ik hoorde dat er een vacature was voor een tandartsassistente bij tandarts Hans Roseboom, greep ik die kan met beide handen aan. Op latere leeftijd heb ik zelfs nog de opleiding tot tandartsassistent gevolgd, en ik werk nu al ruime tijd met veel plezier.

In 2021 heb ik de opleiding tot preventie-assistent gevolgd. Het was een uitdagende opleiding, en ik ben heel trots op mijn diploma. Als kers op de taart, heb ik in 2023 mijn diploma paropreventie-assistent behaald. Bent u benieuwd naar de toegevoegde waarde van deze opleiding, dan praat ik u graag bij!

Wat ik zelf het meest leuke vind aan dit vak, is het werken met kinderen en jongvolwassene. Mijn geduldige aard helpt me om iedereen op zijn of haar gemak te stellen door alles duidelijk uit te leggen. Mijn doel is dat je uiteindelijk zelf een goede mondhygiëne aanleert, waardoor je een gezond en stralend gebit lang kunt behouden.

Twijfel niet om een afspraak met mij te maken. Je bent van harte welkom!

Benieuwd naar mijn collega’s?