Tandarts

Hilbert Meppelink

“Mensen op hun gemak stellen en de juiste oplossing voor iedere protomonee

Wie ben ik?

In juli 1987 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de VU te Amsterdam en in de periode daarna heb ik ruime ervaring opgedaan als algemeen practicus. Eerst 5 jaar in een grote praktijk in Duitsland, waar ik vooral veel grote complexe behandelingen heb verricht. Daarna heb ik meer dan 25 jaar in een eigen praktijk in Swifterbant gewerkt als algemeen practicus in de breedste zin van het woord.

In 2021 heb ik een jaar een time-out genomen. Na dat jaar heb ik in verschillende praktijken waargenomen, maar miste het duurzame contact met patiënten en collega’s. Daarom vind ik het erg leuk om me voor langere tijd aan Tandstad te mogen verbinden. In het verleden ben ik zelf bij Tandstad behandeld en is ook familie van mij hier al jaren tot volle tevredenheid als patiënt onder behandeling. Ik werd altijd getroffen door de prettige sfeer, de liefde voor het vak en het werken met de meest moderne apparatuur. Waardoor je ook in staat bent om de best mogelijke kwaliteit te leveren. Verder is het erg fijn dat alle tandheelkundige disciplines onder een dak zitten, hierdoor zijn er korte lijntjes en is overleg met collega’s optimaal.

Ik vind het erg leuk om hele gezinnen te behandelen, van jong tot oud. Daarbij probeer ik een patiënt op zijn gemak te stellen, te luisteren en zo samen tot het best passende behandelplan te komen. Er zijn vaak heel veel mogelijkheden om een patiënt goed te behandelen en dat hoeft lang niet altijd met dure middelen. Er zijn maar weinig patiënten die blij zijn als ze naar de tandarts moeten, maar ik probeer ze altijd met een prettig gevoel naar huis te laten gaan. Zoals ik aan het eind van een werkdag met een prettig gevoel naar huis wil gaan, omdat ik mensen heb kunnen helpen.

Benieuwd naar mijn collega’s?