Tandarts

Hans Roseboom

Ik ben een mensenmens, oprecht geïnteresseerd in en betrokken bij wat ik doe. Dit werk is mijn passie

Wie ben ik?

“Tandarts zijn” dat is iets dat volgens mij in mijn bloed zit. Dat gaat verder dan alleen zorg, het is zorgen vóór. En ook dat de mensen zich geen zorgen hoeven maken. 

Vanaf mijn achtste jaar wist ik dat ik dit wilde en ook dat ik dit zou gaan doen. Dat kwam vooral doordat ik zelf een uitermate leuke bevlogen tandarts had. Op de middelbare school is dat altijd mijn motivatie geweest om stevig door te werken en in 1985 was het zover.

Ik studeerde in Amsterdam af en begon mijn praktijk in Almere. Eerst in dienst bij de Zorggroep maar ik wilde meer en vooral: vollediger, met collega’s, mondhygiënistes, tandtechnici en parodontologen samenwerken. In 2000 mondde dat uit in Tandstad, Dé plek in Almere waar mensen terecht kunnen voor Tandzorg in de meeste brede zin van het woord.

Altijd met nadruk op: welke zorg is gewenst en nodig. Of dat nu een gebits-controle of preventie is, of technische complexe hoogstandjes die nodig zijn om iemand weer te laten glimlachen. 

Iedereen in ons team vindt het van groot belang dat er naar u wordt geluisterd. Wij willen dat er oplossingen worden gevonden waar u tevreden van wordt. Mijn werkplezier is groot want ik werk met mensen, vaak bijzondere mensen die ik graag vertrouwen geef. Ik wil u goede adviezen geven, functioneel en esthetisch. Samenwerken met het Lab en met de andere specialisten in ons team geeft zoveel meerwaarde en daardoor ook meer mogelijkheden en kwaliteit.

Ik word er zelf ook blij van omdat ik me in alle breedte kan ontplooien. Om ook de complexere zorg goed te kunnen aanbieden hebben wij met regelmaat avonden met de orthodontist, kaakchirurg, parodontoloog, tandtechnicus, mondhygiënist en Tandstad collega’s. Daarnaast werk ik periodiek op de afdeling kaakchirurgie van het Flevo-ziekenhuis. Ook op Tandstad verricht ik kleine kaakchirurgische ingrepen.

De dagen vullen zich vanzelf, maar ik voel me vaak erg prettig als ik ’s avonds weer naar huis fiets en iedereen weer naar tevredenheid is geholpen.

Benieuwd naar mijn collega’s?