Preventie assistent

Chessie Liva

“Met Zorg en Aandacht voor Uw Stralende Glimlach””

Wie ben ik?

Al snel na mijn afstuderen ben ik als mondhygiëniste in Tandstad komen werken. Bewust in een zeer breed gespecialiseerde praktijk, met veel bevlogen en bekwame collega’s, waar we samen de mensen goede zorg en advies kunnen aanreiken.

Ik houd ervan om in een team te werken. Regelmatig overleg, met elkaar meekijken en meedenken en voldoende ruimte om op mijn eigen wijze te werken.

Het is voor mij een mooie uitdaging om mee te helpen om u bewust te maken dat goede mondzorg een uitgebreider effect heeft dan alleen uw mond. Maar dat het ook in algemenere zin voor uw totale gezondheid van belang is om een gezonde mond te hebben.

Tijdens mijn opleiding onderzoek gedaan naar “Mondzorg via e-Health bij thuiswonende ouderen”. Om ook die mensen te bereiken en om mee te helpen om ook bij deze bijna “vergeten” groep, hun gezondheid zo goed mogelijk te laten zijn.

Ik heb hiervoor in 2016 van de beroepsorganisatie NVM de Oral-B studieprijs gewonnen. Deze prijs heb ik gebruikt om vrijwilligerswerk in Kenia te doen. Samen met andere tandheelkundige collega’s heb ik voorlichting gegeven en zijn alle kinderen van de Mkwakwani Primary School behandeld.

U kunt bij mij afspreken via verwijzing van uw tandarts of op eigen initiatief.

Benieuwd naar mijn collega’s?