Mondhygiënist 

Annemiek van der Bilt

“Klaar om jouw glimlach te laten schitteren? Stap voor stap naar een gezonde mond! Kom langs, ik help je er graag bij.”

Wie ben ik?

Sinds januari 2021 ben ik herintreder in het team van Tandstad. Sinds mijn afstuderen in 2007 bij de opleiding mondzorgkunde in Amsterdam, heb ik gewerkt bij verschillende praktijken, zowel in de algemene tandheelkunde als bij de praktijk paro Almere. Tandstad kende ik al vrij goed en ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dit toegewijde team met allerlei specialisten onder één dak.

Gezond tandvlees is niet altijd vanzelfsprekend. Soms zijn er wat meer of langere afspraken nodig om dit voor elkaar te krijgen. Door mijn ervaring van 12 jaar bij parodontologie (parodontitis is vergevorderde tandvleesontsteking) ligt hier wel mijn uitdaging en expertise.

Ontspannen in de stoel liggen hoeft ook niet altijd vanzelfsprekend te zijn, juist ook dan bent u van harte welkom. Samen kunnen we in grotere of kleinere stapjes verder komen met de gezondheid van uw gebit. Samen kunnen we zorgen dat ook u zeker kunt zijn over de gezondheid van uw gebit.

Ik kijk uit naar onze ontmoeting in de praktijk. U kunt erop vertrouwen dat ik mijn kennis, ervaring en toewijding inzet om uw mondgezondheid te optimaliseren. Tot ziens!

Benieuwd naar mijn collega’s?