Op dit moment zijn Abidah Saleem, Armin Parsen, Leslie Elenbaas en Pui-Ming Leung de enige van de tandartsen die nieuwe patiënten aannemen.

Aanmelden als nieuwe patiënt

 

Voor aanmelding bij onze tandartsen vragen wij u om zelf het tandheelkundig dossier op te vragen bij uw vorige tandarts. Naar aanleiding van uw aanmelding krijgt u een bevestigingsmail met verdere instructies. Hierna kunt u bellen met de receptie voor het maken van een intake-afspraak. Wanneer de intake voor beide partijen als succesvol wordt ervaren, vindt de inschrijving bij Tandstad plaats.

 

Tijdens de intake met de tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus wordt er met u gekeken naar de behoeften en wensen met betrekking tot uw gebit. Hierna volgt een inspectie van uw mond en indien wij niet over recente röntgenfoto’s beschikken worden deze gemaakt. Wanneer nodig kan na dit onderzoek een behandelplan met begroting door de tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus worden opgesteld.

 

Indien u wilt inschrijven bij onze tandartsen, mondhygiënisten of tandprotheticus kunt u contact opnemen met onze receptionisten. U krijgt dan vervolgens een inschrijfformulier toegezonden.