Onze praktijk verleend alleen nog zorg bij spoedgevallen

 

Alle mondzorgverleners is geadviseerd om tot 6 april aanstaande alleen nog spoedeisende klachten te behandelen. Zoals bekend is het op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen. Daarom kan een afspraak voor bijvoorbeeld controle, tandsteen verwijderen, het vullen van een gaatje of je intake of controle bij de orthodontist wel even wachten.

 

Lees meer

Aanmelden als nieuwe patiënt

 

Voor aanmelding bij onze tandartsen verzoeken wij u om zelf het tandheelkundig dossier op te vragen bij uw vorige tandarts. Naar aanleiding van uw aanmelding krijgt u een bevestigingsmail met verdere instructies. Hierna kunt u bellen met de receptie voor het maken van een intake-afspraak. Wanneer de intake voor beide partijen als succesvol wordt ervaren, vindt de inschrijving bij Tandstad plaats.

 

Tijdens de intake met de tandarts of mondhygiëniste wordt er met u gekeken naar de behoeften en wensen met betrekking tot uw gebit. Hierna volgt een inspectie van uw mond en indien wij niet over recente röntgenfoto’s beschikken worden deze gemaakt. Wanneer nodig kan na dit onderzoek een behandelplan met begroting door de tandarts of mondhygiëniste worden opgesteld.

 

U kunt zich aanmelden als patiënt via onderstaand formulier. Tevens vragen wij u onderaan deze pagina de gezondheidsvragenlijst te downloaden, in te vullen en mee te nemen naar het intakegesprek  .

Gezondheidsvragenlijst

 

Graag het onderstaande formulier invullen en bij de eerste afspraak meenemen.

Klik hier om de gezondheidsvragenlijst te downloaden (PDF)